Jagtforeningen Jyllinge Holme

Jagtforeningen Jyllinge Holme

VELKOMMEN TIL JAGTFORENINGEN JYLLINGE HOLME

Hvis du vil vide lidt mere om, hvad Jyllinge Holme Jagtforening er så klik rundt på siderne  - bl.a. skal fremhæves formandens introduktionen til foreningen under OM FORENINGEN klik her eller den aktuelle AKTIVITETSKALENDER klik her

SENESTE NYT

12-08-2021
Hermed link til referatet for generalforsamlingen 2021
10-08-2021
I den anledning afholdtes reception lørdag den 26. juni 2021 kl. 14 - 16 på Fjordglimt (Bygaden 28, Jyllinge).

Foruden taler, med historier og hyldester til Jagtforeningen, og et let traktement, blev bogen, Kærlighed til Fjorden, af forfatterne og bestyrelsesmedlemmerne, Hans Aare og Jørgen Kjær givet i gave til alle fremmødte medlemmer og inviterede gæster.

Bogen er udgivet i et begrænset antal og kan, så længe lager haves, købes ved henvendelse til kasserer, Palle Dujardin, mail: jyllingeholme@outlook.dk eller mobil: 3028 0333.

Under arrangementet blev det offentliggjort, at formand, Hans Aare Aaresøn er udnævnt til æresmedlem og dermed æresformand, en titel, som han nu deler med sin far Christian Aare, og for begge var der blevet fremstillet sølvplader til foreningens fane, der blev sømmet på fanestangen med behørig anstand og respekt.
01-08-2021
Her kan du se, hvad der sker i løbet af året i Fårelauget
18-06-2021
Tidselslåning på Lilleø - Mandag den 28. juni kl. 19.00
Til alle i Jagtforeningen,

Mandag den 28. juni kl. 19.00 mødes vi i Langløbet 6B for at bekæmpe tidsler og brændenælder på Lilleø, nu da ynglesæsonen er ved at være slut. Situationen er fortsat alvorlig på øen, da tidsler og brændenælder skyder op alle vegne. Vi slår tidslerne og brændenælderne med le eller buskrydder eller stikker tidslerne med foreningens spader.

Medbring kraftige handsker, og hvis du har en buskrydder, så tag den med.

Vi genoptager den gamle tradition med at servere pølser og kolde drikke, når vi har afsluttet arbejdet.

Det er vigtigt, at mange møder op, så vi kan redde naturen på øen. Opfordringen til at deltage gælder alle foreningens medlemmer – ikke mindst bestyrelsen, suppleanterne og de aktive jægere.

Hans Aare
Formand