AKTIVITETER 2021

ÅRETS HORNFISKEKONKURRENCE GENNEMFØRES SØNDAG DEN 9. MAJ 2021

På søndag den 9 maj er vi igen igang i Jagtforeningen og gennemfører nemlig årets hornfiske konkurrence.

Vi mødes ved fårehuset kl 0830 og fordeler os i bådene. Medbragt frokost nydes samlet ved Østskov eller Eskilsø, vejr og vandstand bestemmer på dagen. Indvejning ved jagthuset kl 1500. Husk fisketegn og redningsveste.

Og der er selvfølgeligt gode præmier igen i år - også i år er en del af præmierne sponsoreret af Jagt og Lystfiskerhuset, Algade Roskilde ved Leon Lyberg. Dersuden bidrager jagtforeningen med et par flotte præmier også.

Der er præmie til længst hornfisk, flest hornfisk og størst havørred (renset vægt)

Af præmier kan nævnes: Flotte fangstnet, stang og hjul sæt, div blink og silketråde. Til størst havørred er der traditionen tro en flot flaske rom - denne gang en FANØ skibsrom ! I tilfælde af at en junior skulle vinde denne kategori kan præmien byttes til en af de andre præmier.

Da det er en lang dag og fiskene skal kunne holde friske som madfisk anbefaler vi at man har en køletaske med, som når den gradvis tømmes for medbragt livs eliksir, kan bruges til at opbevare fisk i :) Ellers er vandet så koldt endnu at en spand med fjordvand kan holde fiskene friske det meste af dagen !! Husk at respekt for vildet også gælder fiskene vi fanger!!